မမက်ား၏ ကိုရီးယားကင္ခ်ီ
အလုပ္ေပါင္းစံုရွုတ္ေနတာနဲ. ဘေလာဂ္ဘက္ကို ေျခဦးမတည္ျဖစ္တာ ေတာ္ေတာ္ၾကာပါျပီ။ ဒီေန.ေတာ. မမက်ားကိုယ္တိုင္ လုပ္ထားတဲ. ကင္ခ်ီေလးကို တင္လိုက္ပါတယ္။ လုပ္ရတာ အရမ္းလြယ္ပါတယ္။ မမက်ားရဲ. အားနည္းခ်က္ကေတာ. ဘာခ်က္ခ်က္ အတိုင္းအတာထက္ လက္မွန္းကို သံုးတာမ်ားပါတယ္။ ဒါေပမဲ. အခုလုပ္တာေလးကေတာ. အေတာ္ေလးကိုစားေကာင္းပါတယ္ကြယ္။ (ကိုယ္.ငါးခ်ဥ္၊ ကိုယ္ခ်င္တာမ်ားလားဟင္)
မံုလာဥနီ၊ ၾကက္သြန္မိတ္ကို လက္ညိွဳးဆစ္ခန္. လွီးျဖတ္ထားပံု
ၾကက္သြန္နီ၊ ပုဇြန္ေျခာက္ အေနေတာ္ ေထာင္းထားပံု ( ပုဇြန္ေျခာက္မထည္.လည္းရပါတယ္)
ပန္းသီးတျခမ္းေထာင္းထားပံု
နယ္ရန္အတြက္ အေရာင္တင္မွဳန္.၊ ဆား၊ ဗင္နီဂါ(ပန္းသီးဗင္နီဂါ)၊ ၾကက္သားမွဳန္.၊ ငါးငံျပာရည္၊ သၾကား၊အထက္က ေထာင္းထားတာေတြ စုေပါင္းျပီးထားပံု
အားလံုးနယ္ထားျပီးပံု
ၾကာရွည္ထားမည္. ဗူးထဲတြင္ ကင္ခ်ီမ်ားကို ဂုတ္ႏွိပ္ထည္.ထားပံု
အျပင္တြင္အနည္းဆံုး (၂၄)နာရီခန္.ထားျပီး ေနာက္ရက္တြင္ ေရခဲေသတာထဲ ထည္.ပါရန္
ေနာက္(၂)ရက္ဆိုလွ်င္ စားသံုးရန္ အသင္.ျဖစ္ပါျပီေနာ္။ (ဇြန္းသန္.သန္.ႏွင္.ႏွိဳက္ပါေနာ္)
ဘေလာဂ္လာေရာက္ လည္ပတ္သူ ခုႏွစ္ရက္သားသမီးအေပါင္း စိတ္၏ ခ်မ္းသာျခင္း၊ ကိုယ္၏က်န္းမာျခင္း တို.ျဖင္. ျပည္.စံုပါေစေနာ္။
စာေရးသားခ်ိန္--(၁၂)နာရီ(၅၅)မိနစ္၊၇.၄.၂၀၁၃(တနဂၤေႏြေန.)
စင္ကာပူ
6 comments:
အမ ပန္းသီး ဗင္နီကာ ဆိုတာဘာလဲဟင္
apple cider ကိုေျပာတာထင္ပါတယ္
ူပန္းသီးအရည္ညစ္ျပီး လုပ္ထားတဲ. ရွာလကာရည္ပါ။ Heinz နံမယ္နဲ.ထုတ္ပါတယ္။apple cider ဟုတ္ပါတယ္။ ဘယ္ရွာလကာရည္သံုးသံုး ရပါတယ္ညီမေလးေရ။
စားခ်င္တယ္ မမက်ားေရ
တစ္ေန႔ေလာက္ မမက်ားလုပ္သလို လုပ္စားအံုးမယ္
အစ္မက အမစ က မခင္စိန္လားဟင္
Post a Comment